Pica-Ink dybhulsmarker

Normalpris 86,25 kr 69,00 kr

Beskrivelse:

Opmærkningsværktøj perfekt til smalle og dybe huller. Det er 150 mm og har en rund spids. Spidsen er i rustfrit stål og har en diameter på 1,5 mm. Hysteret er i plast, og det er udstyret med en bælteclips, så markøren nemt kan placeres i værktøjslommen eller bukserne. Det er en permanent og vandfast markør, der kan burges på alle tørre overflader og materialer. Hvis nødvendigt kan blækket fjernes med sprit eller lign.

Hvis spidsen bliver "flosset", kan den yderste millimeter klippes af, så den bliver som ny igen. Det er muligt at gøre flere gange, pga. spidsens opbygning og at den kan skydes frem og tilbage. Det er også muligt at tage hele skiften ud og vende den om (180 grader), så man dermed igen får en spids som ny.

Kan fås i rød, blå eller sort.

På lager
Varenummer
282216
Levering inden for 1-3 hverdage

Den perfekte markør til smalle og dybe steder

Fordele:

  • Justerbar, forlænget pennespids i rustfrit stål med en diameter på 1,5 mm
  • Spidsen kan vendes 180 grader, så man får en ny, frisk spids
  • Permanent og vandfast
  • Velegnet til opmærkning på utilgængelige steder, f.eks. i smalle eller dybe huller
  • Hylster i plast forsynet med bælteclips til nem placering i værktøjslommen eller bukserne
  • 150 mm længde
  • Fås i tre farver: rød, blå eller sort
Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.
Specifikationer
Varenummer 282216
To Top