OSM 3 Skærs Fugefræserstift (26 mm)

Udskiftelige fugefræserstifter fra OSM Tools med 3 hårdmetalskær og tilgængelige diametre fra 6-12 mm.
Fugefræserstifter anvendes til udkradsning af kalkhydrauliske og blødere cementholdige mørtelfuger ned til en dybde på 26 mm. Fastspændes i adapter (bestilles særskilt).

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
49.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
61.25
pr. enhed
På lagerVarenummer:
200301
EAN:

trustpilot

Beskrivelse


Når der skal fræses i fuger, så kan du med fordel overveje at købe denne 3 skærs fugefræserunit fra OSM Tools. Med sin skæredybde på 26 mm og forskellige diametre fra 6-12 mm. kan den legende let monteres vha. en adapter (købes separat).

Dansk produceret, høj effektivitet, god holdbarhed. 3 skærs fugefræserstifterne kan anvendes til effektiv udkradsning af kalkhydraulisk og blødere cementholdige mørtelfuger.
Fugefræserstiften kan monteres direkte på en vinkelsliber med en adapter
Arbejdslængden er på 26 mm. Vi anbefaler, at man udkradser minimum 20 mm dybde til det nye fugemateriale. Er fugerne meget porøse, eller er der murbier længere inde, så kan det være nødvendigt at fræse dybere. Her er det oplagt at bruge en fugefræserstift på 35 eller 47 mm.
Ved hårdere mørtler vil man kunne opleve, at vinkelsliberne ryster, når den kradser sig gennem mørtlen. Overvej at erstatte med 4 eller 6 skærs fugefræserunit. Maks. omdrejningstal: 20.000 omdr. /min. Vi fører 4 forskellige størrelser i sortimentet: 6 mm, 8 mm, 10 mm og 12 mm.

Hvilken diameter bør du vælge til din 3 skærs fugefræserunit?

Vi anbefaler, at du vælger en diameter, der er ca. 2 mm mindre end den fuge, du vil fræse ud. Brug som udgangspunktet en fugefræser med en skæredybde på 26 mm til almindelig omfugning. Kun i særlige tilfælde vil det være nødvendigt at skulle dybere ind i fugen. Man indstiller som regel fugefræsersålen til en skæredybde på ca. 20 mm fra den ønskede fugeoverflade.


Hvilke skader på fugerne skal du se efter?


Fugernes tilstand vurderer du ganske enkelt ved at gå en tur om dit hus og se på dit murværk. Du skal stille dig følgende spørgsmål mens du undersøger dit murværk.

  • Er fugerne mellem murstenene hele?
  • Fylder fugen stadig mellemrummet mellem murstenene ud?
  • Er overfladen på fugerne hel og uden større afskallinger?
  • Er der huller efter murbier?
  • Er der steder, hvor fugen mangler helt?
  • Er der revner i fuger eller mursten?
  • Er der revner over vinduer og døre eller ved gesimser og udhæng?
  • Er der frostsprængte mursten?


Hvad koster omfugning pr. m2?


Som udgangspunkt skal du regne med priser mellem 350 – 500 kr. pr. m2 hvis du vil have en uddannet murer til at udføre arbejdet for dig.


Murergrej.dk er specialiseret i værktøj til omfugning og fugefræsning


Derfor kan du her på siden finde en lang række fugefræserværktøj, værktøj til fugereparationer, omfugning og meget mere. Finder du ikke et passende værktøj til omfugning i vores sortiment, så findes det ikke. Hvis det mod forventning skulle findes alligevel, så fremskaffer vi det gerne for dig.

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Anvendelsesvejledning

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter