DaneTool Spidsskive - Ø 125 mm.

Spids fugefræserskive af høj slidstyrke med en diameter på 125 mm. Velegnet til fræsning ved revner i mure, hvor der efterfølgende skal udføres en injicering. Stor andel diamant slibemateriale (12 mm). Længere holdbarhed takket være det tykke lag rensesegmenter af hårdmetal. Kan monteres på alle almindelige vinkelslibere.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
479.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
598.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
200850
EAN:
5714297002634

trustpilot

Beskrivelse


Spids fræseklinge velegnet til fræsning ved revner i mure, hvor der efterfølgende skal udføres en injicering. Særdeles robuste takket være den store andel af diamant slibemateriale (12 mm), der gør, at fugefræserskiven holder længere end normalt. Med rensesegmenter af hårdmetal, som modvirker nedslidning og giver klingerne en lang levetid. Alle vores fræseskiver kan monteres på standard vinkelslibere.

Med en diameter på Ø125 mm og en hulstørrelse på 22 mm.

OBS: Selvom det lyder underligt, så bliver fugefræserskiverne hurtigere slidt op i bløde fuger, fordi det ikke er dét, de er beregnet til. Hvis du har med bløde og porøse fuger at gøre, så bør du derfor altid bruge fugefræserstifter i stedet. Til de hårde fuger er fugefræserskiverne dog helt perfekte. Til studsfuger har vi en studsfugeskive, som kun er 95 mm i diamanter, hvilket gør, at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten, der ligger over og under fugen. Med en fugefræsersål kan du nemt indstille den korrekte fræserdybde. Den sikrer en ensartet fræserdybde hele vejen frem, når du fræser fuger. Inden du køber en fugefræser, så er det værd at inspicere, hvilken tilstand fugerne mellem murstenene eller fliserne er i. Hvis de er bløde og lige til at kradse ud, vil det være nok med et almindeligt fugejern, men er de meget hårde og eventuelt af en cementblanding, så vil det være en fordel at købe en fugefræser med diamantklinge i stedet.

Uanset hvilken type skive, du kører med på en vinkelsliber, så husk altid at bruge en stærk fugefræsersål. Først og fremmest for at beskytte dig selv, for hvis uheldet skulle være ude, og du kører ind i noget hårdt materiale, så kan du risikere, at et segment ryger af pga. de mange omdrejninger på vinkelsliberen. Derfor bør du vælge en fugefræsersål af metal, der kan holde segmentet tilbage.


Inden du køber fugefræserskiver, så er det værd at inspicere hvilken tilstand fugerne mellem mursten eller fliser er i først. Hvis de er bløde og lige til at kradse ud, så vil det oftest være nok med et almindeligt fugejern, men er de meget hårde og eventuelt af cement, så vil det være en fordel at købe en fugefræser med diamantklinge istedet. 
Studsfugeskiverne er helt perfekte til at fjerne mørtel i studserne da de kun er 95 mm i diameter, hvilket gør at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten der ligger over og under fugen. Fugefræserskiverne med en diameter på 125 mm er beregnet til de vandrette fuger. 


Hvilke skader på fugerne skal du se efter?


Fugernes tilstand vurderer du ganske enkelt ved at gå en tur om dit hus og se på dit murværk. Du skal stille dig følgende spørgsmål mens du undersøger dit murværk.

– Er fugerne mellem murstenene hele?
– Fylder fugen stadig mellemrummet mellem murstenene ud?
– Er overfladen på fugerne hel og uden større afskallinger?
– Er der huller efter murbier?

– Er der steder, hvor fugen mangler helt?
– Er der revner i fuger eller mursten?
– Er der revner over vinduer og døre eller ved gesimser og udhæng?
– Er der frostsprængte mursten?


Hvad koster omfugning pr. m2?


Som udgangspunkt skal du regne med priser mellem 350 – 500 kr. pr. m2 hvis du vil have en uddannet murer til at udføre arbejdet for dig.


Murergrej.dk er specialiseret i værktøj til omfugning og fugefræsning


Derfor kan du her på siden finde en lang række fugefræserværktøj, værktøj til fugereparationer, omfugning og meget mere. Finder du ikke et passende værktøj til omfugning i vores sortiment, så findes det ikke. Hvis det mod forventning skulle findes alligevel, så fremskaffer vi det gerne for dig. 

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Anvendelsesvejledning

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter