Røreværk Xo55 R duo HF, 1600 W, inkl. 2xMKD140HF-rører

Beskrivelse:

Collomix røreværk Xo55 R duo HF 1600 W med 2 rørestave, som er perfekt til blanding af selv de mest krævende materialer. Rørstaverne kører i modsat retning, som mindsker den fysiske belastning for selve brugeren.De modsatkørende rørestave tager den fysiske belastning væk fra brugeren og gør røreværket behageligt at bruge, og den opretstående arbejdsstilling bidrager til fremragende ergonomi. 
Rotationshastigheden justeres trinløst, og røreværket har HEXAFIX kobling til hurtigt skift af rørestave og sikker transport.
Kraftig motor og gearkasse giver høj performance, og den elektroniske hastighedskontrol på de ergonomisk udformede håndtag giver sikker og fuld kontrol over blandehastigheden. Røreværket er solidt bygget og har gummibuffere, så det sikkert kan sættes til side. Piske-retningen vendes ved ombytning af de farvekodede piskeris. Dette gøres let med HEXAFIX-lynskiftekoblingen. Ved tunge materialer blandes fra bund til top og ved bløde og flydende materialer blandes fra top til bund.


Ekskl. moms kr. 
5,892.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
7,365.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
250402-X055

Relaterede produkter