0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Betonslibere

Skal du lave overfladebehandling på enten gulv eller væggen, så er en betonsliber ideel. Den kan både bruges til afkantning, afgratning og afslibning af ujævnheder i beton.

Hos Murergrej.dk forhandler vi betonslibere fra EIBENSTOCK, der er kendt for sin høje kvalitet, så du får den bedste slibning. Vores betonslibere er vibrationsdæmpet, der giver dig en god komfort og beskyttelse af håndleddene.

 

Betonslibere til alt slags slibearbejde

Leder du efter en betonsliber til dit projekt, så finder du den her. Vi fører et bredt udvalg af betonslibere til forskelligt slags slibearbejde.

Blandt andet har vi en betonsliber, der passer til klassisk slibearbejde. Vi har derudover en letvægts betonsliber, der er ideel til mindre overflader eller kanter. Skal du slibe større flader, specielt gulve, har vi også en stor betonsliber, du kan bruge oprejst, så du er sikret en behagelig arbejdsstilling.

 

Find en betonsliber til en god pris

Er du på udkig efter en betonsliber til en god pris, finder du den her. Hos Murergrej.dk er vi eksperter i murerværktøj. Har du spørgsmål til vores betonslibere eller andre murerredskaber, kan du altid ringe til os på 72 60 66 30.
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)