PP-Fibre

PP-Fibre

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
15
25
35

Her på siden finder du PP fibre der har fået mærkatet som værende fremtidens fibre. PP fibre er yderst optimale at bruge ved bl.a. armering i beton og mørtel til stort set alle former for betongulve, fundamenter, byggerier og betonelementer. Grunden til, at man bruger plastfibre i beton er primært, at man vil eliminere brugen af stålnet, da plastfibre har mange tekniske og økonomiske fordele.

Frem for traditionel stålnet-armering har plastfibre i beton bl.a. følgende fordele:

 

  • De er omkostningsbesparende
  • De eliminerer risiko for fejl
  • De muliggør armering i hele konstruktionens tykkelse
  • De mindsker skader på hjørner og kanter
  • De giver bedre konstruktioner
  • De øger betonens tæthed
  • Du undgår revner

PP fibre har den egenskab at være anvendelig til armering i sprøjtebeton, betonelementer, lodrette og vandrette overflader. Når du bruger plastfibre til beton øges betonens bøjning og strækevne uden forringet holdbarhed og risiko for revnedannelser.

Med plastfibre bygger du også en langt sikrere konstruktion, da plastfibrene er fordelt i massen, hvorimod man med net-armering kan risikere katastrofale følger ved en fejlplacering.

Har du spørgsmål til vores sortiment af PP fibre eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af PP fibre og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top