Oxydfarve (Grøn)

Oxyd farvepulver pakket i 1 kg eller 25 kg poser. Farvestof til beton, mørtel, kalk, lim mm. Kan både blandes i materialerne eller røres op med vand og bruges med pensel eller spray. Man kan let blande forskellige oxydfarver, for at få den helt rigtige farve.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
79.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
98.75
pr. enhed
På lagerVarenummer:
730700
EAN:
5714297002207

trustpilot

Beskrivelse

Oxydfarvepulver er specielt udviklet til at blande i beton, mørtel, kalk, lim mm. Med oxydfarvepulver får du et materiale med en stærk og holdbar farve. Oxydfarvepulver kan også blandes op med vand og derefter bruges til at male enten med spray eller pensel. Du kan med fordel blande forskellige oxydfarver for at opnå lige den farve eller nuance, som du ønsker.

Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter