MV Uni Rens (5 Liter)

581,25 kr 465,00 kr

Beskrivelse:

MV® Uni Rens er et ideelt produkt til rensning og affedtning af let til kraftigt tilsmudsede sten, tagsten, murværk og meget mere. Dette smarte rensemiddel kan med fordel erstatte en lang række rensemidler, som du ellers måtte bruge, da produktet er kraftigt nok til industribrug og fleksibelt nok til opgaver rundt om i hjemmet. I koncentreret form er produktet egnet til de vanskeligste industrielle renseopgaver på beton, metal og mange andre anlægs- og lageroverflader. I en fortyndet form kan produktet bruges i hjemmet til vinduer, badekar, bordplader og meget mere.

På lager
Varenummer
530250-5
Levering inden for 1-3 hverdage

Til rensning af let til kraftigt tilsmudsede sten, tagsten, murværk, m.m. 

Fordele:

  • Ideelt til rensning og affedtning af let til kraftigt tilsmudsede sten, tagsten, murværk, m.m.
  • MV® Uni Rens kan erstatte en lang række rensemidler, da produktet er kraftigt nok til industribrug og fleksibelt nok til opgaver rundt om i hjemmet
  • Leveres i koncentreret form
  • Egnet til de vanskeligste industrielle renseopgaver på beton, metal og mange andre anlægs- og lageroverflader
  • I fortyndet form kan produktet bruges i hjemmet til vinduer, badekar, bordplader og meget mere

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 530250-5
EAN 5713368001125
To Top