Marmorino Primer

Normalpris 123,75 kr 99,00 kr

Beskrivelse:

Normal akrylgrunding til klargøring af underlaget inden maling eller påføring af kalkbaserede gipsprodukter. Bruges som grunding til kalkmaling, Marmorino Veneziano Carrara, Marmorino Veneziano Classic, Velvet Marmorino og Intonachino. 

Primeren bruges:

  • Når underlaget er støvet
  • For at øge vedhæftningsevnen
  • For at styrke sarte overflader som gammel maling eller kalkmaling, der sidder fast, men alligevel er blød
  • På puds til let at adskille basale overflader, såsom puds mod alkaliske materialer som kalk
  • For at overfladen skal pudses for at absorbere fugtighed fra gipsen jævnt

Det er ikke nødvendigt at bruge en grunding, hvis du påfører en kalkbaseret puds på et allerede eksisterende kalkbaseret underlag. Marmorino Primer kan fås i spande af 1 og 5 liter.

På lager
Varenummer
324205
Levering inden for 1-3 hverdage

Til klargøring af underlag før maling eller påføring af kalkbaserede gipsprodukter

Fordele:

  • Forbedrer underlaget før maling eller påføring af kalkbaserede gipsprodukter
  • Øger vedhæftningsevnen
  • Kan bruges til at konsolidere og lime løsrevet gips
  • Hjælper væggen med at absorbere ensartet 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 324205

Brugsvejledning:

Fortyndes med 1 del grunding og 7 eller 8 dele vand (1:7 / 1:8). Bland det godt sammen og påfør med en rulle eller pensel som normalt. Brug en mere fortyndet opløsning, men rigeligt af det, til at trænge igennem og forstærke gammel maling og en mere koncentreret opløsning (1:7) på tørre vægge, træ eller cement.

1% af primeren kan blandes ufortyndet i et kalkbaseret gipsprodukt for at gøre den endelige farve ca. 25% mørkere. Det kan tilsættes rent til gipsen og skal blandes omhyggeligt. Primeren kan også bruges til at konsolidere og lime løsrevet gips. Man kan fylde små, hule områder med harpiks fortyndet 1:3 ved at injicere det med en sprøjte.

To Top