PCI Nanofug®

Universal fleksibel fugemørtel, specielt velegnet til klinker og hårdtbrændte fliser på væg og gulv – ude som inde. Revner ikke. Fås i flere farver.

 

Frostbestandig

Indendørs og udendørs

Revner ikke

Let at rengøre

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
97.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
122.00
pr. enhed
Sendes fra fjernlager (Levering 1-3 hverdage)

Vælg venligst den ønskede farve.
Vælg farve: <
>


Varenummer:
725422
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

PCI Nanofug® er en universal fleksibel fugemørtel, som er specielt velegnet til klinker og hårdtbrændte fliser. Den er frostbestandig, og Nanofug kan derfor benyttes både ude og inde. Den er desuden velegnet til fuger på både vægge og gulve. Dens fleksibilitet betyder, at den udligner spænding fra temperatursving, og den revner ikke. Nanofug er både frostbestandig og kan tåle højere temperaturer, derfor er den også velegnet til gulve med gulvvarme. Den hærder uafhængigt af temperatur, da vasketidspunktet tilnærmelsesvist er det samme ved lave som ved høje temperaturer. Nanofug kan både bruges til smalle fuger som ved mosaikbelægninger og til brede fuger ved f.eks. klinker. Nanofug har Easy-to-clean effekt, hvilket betyder, at den er let at afvaske efter påføring og derefter let at renholde.
Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter