Ultradecor® (Fin) Microcement

Beskrivelse:

Ultradecor® er en slags mikrocement der er tilgængeligt i 3 forskellige partikelstørrelser. Det skaber moderne, langløbende overflader, unikke vandrette, lodrette og personaliserede overfladestrukturer. På grund af dens lave densitet kan den let tilpasse sig nye eller eksisterende overflader.

Stone International en af de førende producenter af byggematerialer og bygningssystemer i Europa og langt ud over dets regioner. Stone International tilbyder innovative produkter og tjenester designet til bedst at forme, beskytte og bevare værdien af boligarealer. Succesen for Stone International er først og fremmest baseret på deres knowhow.

Med Ultradecor® er det muligt at forny gamle stengulve, fliser, beton mv. uden at skulle fjerne dem.

Ultradecor® er en to-komponent belægning (cementpolymer), som fås i forskellige farver. Afhængig af applikationen kan forskellige effekter opnås, såsom: strukturelle, overdækkende, glaserende eller dekorative effekter. Materialet tilpasser sig enhver atmosfære og stil og opgraderer således selv de nyeste møbler og designobjekter i et hus eller en lejlighed. Farvens intensitet og nuance ændres afhængigt af tilsætningen af pigmenter i blandingen. På grund af sin store styrke kan Ultradecor® anvendes på forskellige områder som f.eks. restauranter, kongreshaller, museer, badeværelser, lounger, stuer, køkkener og strukturer. Ultradecor® hæfter til næsten alle materielle overflader (specielt tilberedt), er modstandsdygtig overfor høj slid og er nem at rengøre.

Du kan også farve Ultradecor® med Colortop for at opnå en sparteleret effekt. 

Ultradecor kan påføres på eksisterende gulvbelægninger for at undgå omkostninger til nedrivning og transport til deponering. 

Ultradecor® findes i tre forskellige formuleringer: Ultradecor® basis, mellem og fin (denne). Den første er brugt som en basis applikation, den anden bruges som en medium belægning og den tredje benyttes, når en meget glat overflade ønskes.

Ultradecor® er en unik blanding af sand, cement, tilsætningsstoffer og Polytop Acryl Polimer. Dens særlige blanding kombinerer de bedste egenskaber for hver komponent i et og samme produkt, der har en forbedret vedhæftning, en overlegen modstand mod frost, øget slidstyrke og fremragende funktionalitet.

Dette gør Ultradecor® til et økonomisk, nemt anvendeligt produkt der reagerer perfekt ved ethvert klima. 

Standardfarven til Ultradecor® er hvid. Det er muligt at farve det ved hjælp af Colortop, der er tilgængeligt i forskellige farver her i shoppen. 

Colortop er et UV-bestandigt vandbaseret pigment, som du kan føje til Ultradecor-blandingen. Tilsæt Colortop i 8 kg Polytop, bland det ordentligt, tilsæt Ultradecoret og bland det ligeledes grundigt. Afhængigt af den anvendte mængde Polytop kan du let opnå forskellige slags farvetoner og intensiteter.

Se vores vejledning her

Blandingsforhold (rækker til 25 m2): 

  • 20 kg Ultradecor®
  • 8 kg Polytop
  • 800 g Colortop

Blandes grundigt og spartles på i et tyndt lag. Slibes herefter med korn 120 eller decoskraber. Herefter slibes yderligere med korn 240 og forsegles så med Acqua Floor 2K Husk at slibe, rengøre og prime overfladen inden du begynder. 


Ekskl. moms kr. 
519.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
648.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
625114-20

Relaterede produkter