Marmorino Carrara

Normalpris 623,75 kr 499,00 kr

Beskrivelse: 

Marmorino Medium (Carrara), en meget glat og satineret marmorpuds med behagelige chiaroscuro-effekter på grund af dets synlige udførelse, hvilket giver det en følelse af dybde. Carrara Marmorino er velegnet til både indvendige og udvendige overflader. Har den amerikanske Grøn LEED-certificering for brugen af bæredygtigt materiale (op til 27% af den samlede vægt sammensat af genanvendt materiale). Denne finish er glat med en variabel glans afhængigt af hvor meget den er blevet poleret. En naturlig vægbeklædning med mineralsk kalk til fin dekorativ finish på indvendige og udvendige overflader. I modsætning til marmor har den en blød farve med sarte toneforskelle. Marmorino er et naturligt materiale. Det er lavet af kalk og malet marmor. Karakteristisk er dens hårdhed og modstand selv i fugtige miljøer som den venetianske lagune. Det er meget værdsat for sin æstetiske virkning, unik, når den er korrekt oplyst. Det bruges i sofistikerede miljøer, såsom modtagelsesområder, kontorer og villaer. I badeværelset er det et alternativ til marmor og keramik. Udførelsen er muligvis ikke synlig afhængigt af applikationen.

Køb denne robuste marmorpuds til konkurrencedygtige priser her på siden.

På lager
Varenummer
324220
Levering inden for 1-3 hverdage

Fremstillet i op til 27% genanvendeligt materiale

Fordele:

 • Glat finish med en variabel glans afhængigt af hvor meget den er blevet poleret
 • Marmorino Medium (Carrara) er meget glat og satineret med behagelige chiaroscuro-effekter
 • På grund af dets synlige udførelse giver materialet en følelse af dybde
 • Carrara Marmorino er velegnet til både indvendige og udvendige overflader
 • Green LEED-certificeret for bæredygtigt materiale ved hjælp af genanvendt forbrugermateriale, op til 27% af den samlede vægt
 • En naturlig vægbeklædning med mineralsk kalk til fin dekorativ finish på indvendige og udvendige overflader
 • Meget ældet, fint filtreret, speciel sammensætning af pulveriseret marmorgranulat sigtet og valgt i henhold til granulatstørrelse på 000 = mm. 0,0 ÷ 0,5, vand og specielle tilsætningsstoffer (højst 2,2% i vådt volumen)
 • I modsætning til marmor har den en blød farve med sarte toneforskelle
 • Marmorino er et naturligt materiale og er lavet af kalk og malet marmor
 • Karakteristisk er dens hårdhed og modstand selv i fugtige miljøer som f.eks. den venetianske lagune
 • Meget værdsat for sin æstetiske virkning, unik, når den er korrekt oplyst
 • Bruges til lidt mere sofistikerede miljøer, såsom modtagelsesområder, kontorer og villaer
 • I badeværelset er det et alternativ til marmor og keramik

Du kan se mere omkring forbruget under "flere informationer".

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her. 

Specifikationer
Varenummer 324220

Forbrug:

Ved det første lag Marmorino Carrara skal der bruges ca. 1.000 g/m2. Det lægges direkte på gipsen. Fordel forsigtigt Carraraen ligeligt i laget for at glatte ujævnheder ud af produktet.

Det andet lag af Marmorino Carrara må først lægges, når det første lag er tørret. Ved det andet lag bruges der ca. 600 g/m2. Sørg for at overfladen er så glat og fri for riller som muligt, men UDEN AT POLERE, da det vil skabe problemer for den afsluttende finish.

Ved det tredje lag bruges der ca. 150 g/m2. Dette lag skal påføres, før det andet lag er helt tørt, så det bliver lagt vådt på vådt. Det gøres for at marmorens celler penetrerer det tidligere lag. Ved dette lag kan du gå i gang med den endelige glatning og polering. For den bedste polering før en spartel gentagende gange over overfladen til du har det endelige resultat.

NB: Hvis Marmorino Cararra bruges til et udendørs projekt, bør det ikke påføres på dage, hvor det blæser eller regner. Undgå dette for at få jævne og lige lag på væggen.

To Top