PCI Pavifix 1K Extra - grå

528,75 kr 423,00 kr

Beskrivelse:

PCI Pavifix - grå er et miljøvenligt fugemateriale til udendørs brug. Et fantastisk produkt som bevarer det smukke udseende uden at det går noget tabt. Hvert sandkorn er overtrukket med en enestående polymer, der hærder, når det kommer i forbindelse med luften. Dette bevirker at fugerne mellem fliserne bliver hårde, så materialet ikke kan forsvinde ved påvirkning af luft, regn eller fejemaskiner. Særdeles velegnet til private haver, store parkanlæg,, private indkørsler, markedspladser, fodgængerzoner, på havestier og terasser.


Køb dette smarte produkt af miljøvenligt fugemateriale til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

På lager
Varenummer
725600-G
Levering inden for 1-3 hverdage

Fordele:

  • PCI Pavifix 1K Extra er så stærk som sand/cement fuger og dermed fulstændig resistent mod udvaskning
  • Når produktet er hærdet, er det stadig permeabelt for vand og luft, dette bevirker at regnvand kan trænge igennem fugen ned til underlaget.
  • En god investering, da der spares tid på arbejdets udførelse og den efterfølgende vedligeholdelse.
  • Åben for gangtrafik efter ca. 30 timer ved 23 grader
  • Modstandsdygtig overfor ukrudt
  • Modstandsdygtig overfor frost, regn og vind
  • Modstandsdygtig overfor mekaniske fejemaskiner


Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 725600-G
EAN 4083200010211
To Top