0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Stenforme

Skal du have lagt en ny terrasse, gangsti, indkørsel, m.m., så har du med en stenform en enestående mulighed for, at støbe dine egne stenskaller lige der, hvor du skal bruge dem. Dermed sparer du hurtigt mange penge og meget besvær i forhold til, hvis du skulle ud og købe og slæbe sten manuelt. 

Med en stenform har du desuden mulighed for at sætte dit personlige præg på stenene, da du har utallige muligheder for, hvordan de kan se ud. Du kan få stenene i netop den farve du ønsker, blot ved at blande oxydfarvepulver i dit beton. Ved at drysse småsten på toppen kan du desuden gøre stenene mere skridsikre. Børnene kan sætte deres hånd og fodtryk i stenene - ja, det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til arbejdet med en af vores stenforme. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af stenforme eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af stenform og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)