0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Varmeapparater

Her på siden finder du et bredt udvalg af varmeapparater til private og erhverv. Omend du har behov for en varmekanon, en infrarødvarmer, varmeblæser eller vandvarmer, i denne kategori finder du garanteret det passende apparat til formålet.

Her finder du bl.a. varmekanoner og infrarødvarmere fra MASTER, et tysk kvalitetsmærke kendt for sine langtidsholdbare og robuste produkter - eller Sydvesta, som i vores sortiment har kørt deres robuste vandvarmere i stilling.

Uanset størrelsen på det rum eller materiale du gerne vil have opvarmet; om det kan tåle luftbevægelse eller hellere bør basere på infrarød teknologi, så finder du garanteret det rette varmeapparat her på siden!

Vælg den ønskede kategori herunder for at se det pågældende sortiment af varmeapparater. 

 Har du spørgsmål til vores sortiment af varmeapparater eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af varmeapparat og alt andet inden for flise- og murerværktøj!