0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Måleværktøj

Skal du renovere dit hjem, er det uanset typen af renovering, afgørende med et godt måleværktøj til at lave korrekte og præcise mål. Herved sikrer du dig det bedste resultat.

Her på siden finder du vores udvalg af måleværktøj til flisearbejde. Vi har lige fra tommestokke i træ og plastik, der kan bruges til alt slags målearbejde i tørre miljøer til mere avanceret måleværktøjer ved fliselægning.

 

Måleværktøjer til alt slags arbejde

Blandt vores måleværktøjer finder du blandt andet en vinkel, der er støbt i aluminium og derfor holder langt bedre end plastikversioner. Den kan bruges til lige fra fliser, mursten, tagsten, spær og trægulv – Dvs. at det er et meget nyttigt måleværktøj at have, uanset hvilken renoveringsopgave du står overfor.

 

Måleværktøj med høj nøjagtighed

Skal du lave meget præcise opmålinger, som fx ved flisearbejde, har vi en lasermåler, der er oplagt ved lægning af fliser med dets høje nøjagtighed. Det røde laserlys tydeliggør flisernes placering. Den hjælper dig derfor til en præcis og ikke mindst hurtig fliseplacering. Med en indbygget justeringsplade opnår du en bedre stabilitet og dermed flottere resultat, når du arbejder på ujævnt underlag eller ved opmåling af vægge.

Har du brug for vejledning til køb af måleværktøj, er du altid velkommen til at give os et kald på 72 60 66 30. Vi sidder klar til at give dig gode råd til valg af måleværktøj til dit flisearbejde.

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)