0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fliseskærer

Hos Murergrej.dk har vi et stort udvalg af professionelle fliseskærere der kan anvendes til skæring af lige fra keramiske fliser, natursten, glas og mosaik i forskellige størrelser og former.

Fliseskærere til alle typer af fliseskæring  

Nedenfor finder du fliseskærere med manuel styring fra Montolit, der igennem mere end 20 år har sat standarden for manuelle fliseskærere til professionelt brug. Du finder blandt andet Montolit Masterpiuma P3, der er nem at anvende, har skær og knæk funktion i en bevægelse og meget mere, og som samtidig anbefales af Det fælles Faglige Udvalg for Mureruddannelsen.

Skal din skæring være mere specificerede har vi også fliseskærere til disse formål:

       
    • - Skal du skære store fliser på op til 3,4 meter anbefaler vi en Montolit Flash Line.
    • - Skal du skære fliser i fx runde former, bør du bruge en Montolit Combi Slalom, der er specielt udviklet til frihåndsskæring, skæring efter skabelon og cirkulær skæring. Derudover kan den naturligvis også bruges til almindelig vinkelret skæring.
    • - Skal du lave en mosaik eller på anden måde bruge små fliser, vil vi anbefale at bruge en Montolit Minipiuma 43P, der sikrer høj præcision.

Vedligeholdelse af din fliseskærer:

For at få det fulde udbytte af din fliseskærer er det vigtigt at huske vedligeholdelse af maskinen. Det gør du bedst ved at sikre dig, at skærehjulet kører frit, samt at betjeningshåndtaget også kører frit og ubesværet hen over stålbommen. Vi anbefaler at rengøre og smøre henholdsvis hjulet, skærebommen og betjeningshåndtaget jævnligt med WD 40 Multifunktionsolie for at sikre det bedste udbytte. Herved sikrer du dig, at maskinen fungerer optimalt, og derudover vil den også give den bedste finish ved fliseskæring. Læs meget mere om vores fliseskærere nedenfor. Har du brug for yderligere information kan du altid give os et kald på 72 60 66 30.