0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vaskesvampe

Her finder du vores store sortiment af vaske- og skuresvampe til alt flisearbejde. Om så du er på udkig efter en vaske- eller skuresvamp med eller uden vaskebræt, her på siden finder du garanteret det helt rette til opgaven.
Fælles for alle vores vaske- og skuresvampe er, at de er yderst robuste, har en meget lang holdbarhed og kan bruges til alle slags opgaver, om så det er fugning af fliser, afsyring af murværk, fugearbejde med epoxy og andre opgaver du måtte have, hvor en vaske- eller skuresvamp kan gøre gavn - om så det er til afvaskning, fugning, m.m.

Vores skuresvame bliver oftest anvendt til fugning af fliser, gulvslibning, fjernelse af mørtelrester på murværket og afvaskning af epoxy-fugerester. Skuresvampene kan dog også bruges til træ, metal, malede og laminerede overflader eller grillen. 

Her finder du bl.a. grove, fine og mellemgrove skuresvampe og vaskesvampe til alle slags vaskeopgaver.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vaske- eller skuresvampe eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af vaskesvampe/skuresvampe og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)