0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Sugekopper

Her finder du vores store sortiment af suggekopper til fliser. Om så du er på udkig efter en variant som er med eller uden vacuum, vibration og/eller batteri - i denne kategori finder du garanteret det passende til netop dine behov.
Sugekopperne fra vores sortiment forneden kan anvendes til løft af bl.a. fliser, klassiske betonsten, marmor og klinker. Med deres suveræne sugefunktion vil det være en sand leg, at håndtere alle slags materialer, som du vil have løftet og sat på plads. Du finder bl.a. sugekopper fra kvalitetsmærker som Momondi og Raimondi iblandt vores sortiment - begge yderst velkendte for deres kvalitet og holdbarhed. 

Har du spørgsmål til anvendelsen af en sugekop, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sugekopper! 

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)