0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fliseværktøj

Fliseværktøj

Mangler du fliseværktøj og redskaber i forbindelse med fliselægning eller fliseopsætning, så tag et kig her på siden. Vi har et stort udvalg i alt i fliseværktøj, så chancen er stor for, at vi har det, du leder efter.

 

Vi forhandler fliseværktøj i topkvalitet

Fælles for alt vores værktøj til fliser er den høje kvalitet. Vi vægter din sikkerhed højt, hvorfor vi udelukkende forhandler professionelt fliseværktøj i høj kvalitet. Blandt andet finder du fliseskærer fra den populære multifunktionelle serie Montolit Masterpiuma, der har sat standarden på markedet de sidste 20 år.

 

Køb alt indenfor fliseværktøj til gode priser

Uanset hvilken type flise eller klinke du skal håndtere, har vi udstyret til gode priser. Vi har værktøj der kan bruges til lige fra de hårdeste klinker og fliser til beton, marmor, porcelæn eller granit. Uanset hvilken del af processen ved flisearbejde du står i, har vi udstyret, du skal bruge.

Nedenfor ser du en oversigt over vores udvalg af udstyr og værktøj til arbejde med fliser. Vi har lige fra udstyr til nivellering, fliseboring, fugebræt, flisefødder, flisetænger, fliseskærer og tandspartler til afskærmning og meget mere.

Har du brug for hjælp til noget af vores fliseværktøj, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30. Vi sidder klar til at give dig den bedste vejledning til dit valg af fliseværktøj.