Nivelleringsfod til vægfliser - 30 cm

Rustfri nivelleringsfod (30 cm) med bredt anlæg til vaterpas eller retteskinne til vægfliser. Maks. starthøjde på op til 30 cm.

 

Erstatter løsninger med pudshager og opklodsning

Velegnet til lodret flisearbejde

Rustfri

Læs mere

Ex. moms kr. 
299.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
373.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
115901
EAN:
5714297001071

trustpilot

Beskrivelse


Nivelleringsfod til lodrette fliser (30 cm)

Med den smarte nivelleringsfod sparer du besværet med at skulle benytte pudshager og opklodsning for at opsætte vaterpas. Det er desuden ikke nødvendigt hverken at spænde eller skrue noget, og du får et bredt anlæg til vaterpasset eller retteskinnen. Nivelleringsfoden er et præcist og pålideligt tilbehør til, når du skal arbejde med fliseopgaver på lodrette vægge. Den er også velegnet gulv med hældning. Maksimal højde: 30 cm. Nivelleringsfoden fås også med max højde på 15 cm.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.