AQiX doseringsapparat

Beskrivelse:

AQiX doseringsapparatet muliggører præcis dosering af vandmængden, du skal bruge, ved bare et tryk på en knap. Du får altid den korrekte mængde vand til materialet som udspecificeret af materialeproducenten. Dermed er du sikret ensartet kvalitet i dine blandinger. En nøjagtig dosering af vand er afgørende ved moderne byggematerialer og tørblandinger, f.eks. tyndtflydende mørtel.

Batteridrevet (2x AA). Felksible koblinger - fleksibel 3/4" gevind, egnet til 1/22 slangetilslutning. Kompatibel med Gardena-koblingssystem. 3/4" bajonetkobling mulig.

Det er nemt, hurtigt og præcist at blande den rette konsistens. Nem og enkel tilslutning til din vandslange. Indtast den ønskede mængde vand via displayet. 2 hukommelsestaster til hurtig og nøjagtig dosering af en given mængde vand, samt mulighed for manuel dosering. Når den indtastede mændge er nået, slukker AQiX automatisk - så behøver du ikke holde øje med mændgen af vand. Op til 6 bar driftstryk. Fastgøres til blandekarret ved hjælp af metalholderbeslagene.

Mål: 260 mm x 82 mm x 140 mm

Vægt: 688 g

Med brugen af AQiX er dit arbejde kvalitetssikret, samtidig med at du forhindrer mulige konstruktionsfejl og vandomkostningerne bliver reduceret.


Ekskl. moms kr. 
1,719.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,148.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
280502

Relaterede produkter