Måleværktøj

Måleværktøj

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Doseringsapparater 1

Skal du til at renovere eller erstatte fliser i dit eller kundens hus, lejlighed eller kontorbygning, så er det, uanset typen af renovering, afgørende at have godt måleværktøj ved hånden. Med et måleværktøj fra Murergrej.dk kan du lave korrekte og præcise mål på blot få sekunder.

Her på siden finder du vores stadigt voksende udvalg af måleværktøj til alt flisearbejde. Vi fører alt lige fra tommestokke i træ og plastik, der kan bruges til alt slags målearbejde i tørre og våde miljøer, til de lidt mere avancerede måleværktøjer til fliselægning.

Blandt vores måleværktøjer til fliser finder du også en vinkel, der er støbt i aluminium og derfor holder langt bedre end plastikversioner. Den kan bruges til lige fra fliser, mursten, tagsten, spær og trægulv – dvs. at det er et meget nyttigt måleværktøj at have, uanset hvilken renoveringsopgave du står overfor.

Skal du have taget meget præcise opmålinger med høj nøjagtighed, så finder du her i sortimentet også en innovativ lasermåler. Det røde eller grønne laserlys fra disse måleapparater tydeliggør flisernes placering på kun få sekunder - så du ikke blot får en præcis, men også hurtig fliseplacering. Med en indbygget justeringsplade opnår du en bedre stabilitet og dermed flottere resultat, når du arbejder på ujævnt underlag eller ved opmåling af vægge.

Har du spørgsmål til vores sortiment af måleværktøj, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af måleværktøj! 

To Top