Vaskebrædder

Vaskebrædder

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
5 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
5 varer
15
25
35

Uanset om det er til fugning af fliserne eller til udglatning af gipsoverflader, så er et vaskebræt næsten et uundværlig værktøj i mange områder. Her er det vigtigt at huske på, at ikke alle vaskebrætter er ens.

I vores sortiment finder du ud af alt, hvad du behøver at vide for at købe det rigtige vaskebræt. Du finder her det populære standard vaskebræt med opskåret svamp - et vaskebræt med cellulose lige til en epoxy-fugemasse - vaskebræt deluxe med ergonomisk soft grip håndtag, som ligger behageligt i hånden - Sweepex vaskebræt, som har en unik type vaskesum i høj kvalitet. Sweepex er mere absorberende og slidestærk end andre vaskesvampe. Den kan samtidig fåes med et lang skaft til brug på gulvet, så du kan arbejde i oprejst arbejdsstilling.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vaskebrædder eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

To Top