Combi Slalom S63 (Montolit)

7.211,25 kr 5.769,00 kr

Beskrivelse:

Combi Slalom S63 fliseskæreren fra Montolit er det første valg, når du har med kurveskæringer og frihåndskæringer at gøre. Dog kan du også nemt anvende fliseskæreren til skæringer efter et justerbart skæreland, som du kan tilkøbe ekstra. Med denne smarte fliseskærer ved hånden, bliver skæringer af fliser rundt om f.eks. badekare, søjler, m.m. til en leg. Skal du bruge den til almindelige, vinkelrette fliseskæringer, så kan du selvfølgelig også satse på denne alsidige maskine. Alt i alt har du her med en multifunktion fliseskæremaskine at gøre der formår at skære alle slags fliser i netop de former og størrelser du behøver. 

Fås i størrelser: 37 cm, 53 cm, 63 cm og 91 cm

Køb denne fliseskærer hvis du har med de lidt mere udfordrende udskæringer at gøre. 

På lager
Varenummer
115830
Levering inden for 1-3 hverdage

Kan benyttes til bl.a. kurve-, frihånds- og skæringer efter skabelon

Fordele:

  • Specielt udviklet til kurveskæring, frihåndsskæring eller skæring efter justerbart anlægsland (kan tilkøbes som ekstraudstyr)
  • Kan også anvendes til cirkulære skæringer og i det hele taget til at skære fliser i alle former og mønstre
  • Med en Combi Slalom S63 fliseskærer kan du nemt skære fliser til, så de passer rundt om badekar, søjler, m.m. 
  • Kan også bruges til forskellige flisedekorationer
  • Derudover kan Combi Slalom S63 også benyttes til almindelige vinkelrette fliseskæringer
  • Vil du opmåle og overføre kurvede og specielle mål, så anbefaler vi at du tilkøber vores konturmål
  • Montolit har gennem mere end 20 år sat standarden for manuelle fliseskærere til professionelt brug
  • Til at knække de kurvede skæringer anbefaler vi, at man anvender knæktængerne til Flash Line skæresystemet 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 115830
EAN 8023743010954

Vedligeholdelse og service af Montolit fliseskærer: 

For at opnå fuldt udbytte af din Montolit fliseskærer skal du huske jævnligt at vedligeholde maskinen. Derved sikrer du, at maskinen altid fungerer optimalt og efter hensigten, samt at du derved opnår den bedste finish på de bearbejdede produkter.

Producenten anbefaler derfor følgende:

Skærehjulet skal køre frit og må ikke glide hen over materialet. For at sikre at det kører optimalt, anbefales det at smøre hjulet jævnligt med WD 40 multifunktionsolie.
Er skærehjulet slidt bør det udskiftes med det samme. Dette gøres let og hurtigt. Betjeningshåndtaget skal ligeledes køre frit og ubesværet hen over stålbommen. Derfor bør stålbommen ligeledes jævnligt gøres ren og smøres med WD 40 multifunktionsolie. Ønsker du at give din Montolit fliseskærer et gennemgående eftersyn, så har Montolit lavet en video, som viser hvordan man justerer og servicerer sin fliseskærer. Der kan naturligvis let suppleres med ekstra skærehjul, tilbehør og reservedele til din fliseskærer. 

To Top