Sigma 2G (37 cm)

868,75 kr 695,00 kr

Beskrivelse:

Denne fliseskærer er blevet udviklet til professionelt brug med sit lette, praktiske og kompakte format. Skærebordet, som fliseskæreren er monteret på, er fjederpåvirket og af rustfrit stål. Selvfølgelig benytter fliseskæreren også det patenterede 0-45° skæreland til begge sider, som udmærker SIGMA fliseskærere som det kvalitetsmærke det er. Selve skære- og knækanordningen kører i kuglelejer. Knækanordningen er udstyret med plastbeskyttelse for at undgå mærker. En indstilling af flisetykkelse er ikke nødvendig da skærehjulet er selvjusterende, hvilket gør betjeningen og skæringen af fliser meget hurtig og effektiv.
Ved 45° skæringslinien angiver den ekstra målelineal længden af diagonalen. SIGMA fliseskæreren 2G (37 cm) er tilmed udstyret med gummifødder og har en yderst lav vægt på kun 2,6 kg. Dette gør skæremaskinen til en yderst transportabel, letanvendelig og multifunktionel maskine, som man fint kan sætte sin lid til.

Køb fliseskæreren til konkurrencedygtige priser her og nyd godt af SIGMA's høje kvalitet.

På lager
Kun 1 tilbage
Varenummer
115815-37
Levering inden for 1-3 hverdage

Let, praktisk, præcis og meget kompakt fliseskærer til professionel brug

Fordele:

  • Let, præcis og praktisk
  • Meget kompakt størrelse
  • Har et fjederpåvirket skærebord i rustfri stål
  • Patenteret 0-45° skæreland til begge sider
  • Skære- og knækanordning der kører i kuglelejer
  • Knækanordningen er udstyret med plastbeskyttelse for at undgå mærker
  • Med skridsikre gummifødder
  • Relativ let vægt med sine 2,6 kg

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 115815-37
EAN 8033675800059
To Top