Raimondi Flisebor Split/Adapter (Reservedel)

Ekstra tilbehør til Raimondi flisebor. Vælg mellem Raimondi flisebor adapter og split. Borskifte på under 30 sekunder.

  • Adapteren kan monteres på de fleste fliseboremaskiner med 1/2" indvendigt gevind (eksempelvis Raimondi, Montolit og Eibenstock)
  • Nemt og hurtigt at skifte bor
  • Vælg mellem adapter eller split
  • Adapteren er udboret, så der kan tilføres vand til boringen
Læs mere

Ikke på lagerVarenummer:
125204
EAN:
5714297004355

trustpilot

Beskrivelse

Denne adapter (eller ekstra split) til Raimondi Flisebor kan monteres på de fleste fliseboremaskiner med 1/2" indvendigt gevind (eksempelvis Raimondi, Montolit og Eibenstock). Adapteren gør det nemt og hurtigt at skifte bor, da det kun er en split, der skal tages ud, inden man kan tage boret ud og montere en anden størrelse bor. Raimondis diamantbor kan herefter monteres og afmonteres let og hurtigt uden behov for skruenøgler. Diamantboret fastholdes til adapteren ved hjælp af en oval split, som kan løsnes og spændes med en umbraconøgle. Adapteren er desuden udboret, så der også kan tilføres vand under boringen

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter