Vakuum sugekop - Montolit (Ø 200 mm)

Beskrivelse:

Vakuum-sugekoppen fra Montolit er specielt egnet til brug på store fliser og ligeledes på fliser, som har en ru overflade. Ved at anvende en vakuum-sugekop er du sikret et maksimalt greb på flisen, så du ikke skal være nervøs for at tabe flisen under transport og håndtering. Den indbyggede pumpe fjerner luften mellem sugekoppen og flisen, så der dannes et vakuum. På manometeret kan du aflæse hvor godt sugekoppen har fat, og man kan løbende pumpe igen for at øge trykket under arbejdet uden at skulle løsne sugekoppen først. Vakuumet kan udlignes vha. en trykknap. Vakuum-sugekoppen er ikke den billigste sugekop på markedet, men investeringen kan hurtigt være tjent hjem, hvis man er så uheldig at tabe et par store fliser. Sugekopper er desuden uundværlige, når der skal tranporteres, bagsmøres og lægges fliser og kan også anvendes på glas, plast, laminat og andre materialer med en glat overflade.
Ved at anvende sugekopper, når du transporterer og håndterer dine fliser, så får du et godt greb og en sikker transport af emnet. Ved smøring af en flise, så undgår man også at få fliseklæb på fingrene. Skal man have taget en flise op af fliselimen, så gøres det også lettere, hvis man kan trække i flisen med en sugekop. 

OBS: Kontroller altid, at sugekoppen har godt fat på emnet inden du løfter. Vi anbefaler, at du evt. fugter flisen en smule de steder, hvor sugekoppen skal fastgøres. 


Ekskl. moms kr. 
1,289.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,611.25
pr. enhed
Ikke på lager


Varenummer:
130212

Relaterede produkter