Vakuum sugekop - Montolit (Ø 200 mm)

1.611,25 kr 1.289,00 kr

Beskrivelse:

Vakuum-sugekoppen fra Montolit er specielt egnet til brug på store fliser og ligeledes på fliser, som har en ru overflade. Ved at anvende en vakuum-sugekop er du sikret et maksimalt greb på flisen, så du ikke skal være nervøs for at tabe flisen under transport og håndtering. Den indbyggede pumpe fjerner luften mellem sugekoppen og flisen, så der dannes et vakuum. På manometeret kan du aflæse hvor godt sugekoppen har fat, og man kan løbende pumpe igen for at øge trykket under arbejdet uden at skulle løsne sugekoppen først. Vakuumet kan udlignes vha. en trykknap. Vakuum-sugekoppen er ikke den billigste sugekop på markedet, men investeringen kan hurtigt være tjent hjem, hvis man er så uheldig at tabe et par store fliser. Sugekopper er desuden uundværlige, når der skal tranporteres, bagsmøres og lægges fliser og kan også anvendes på glas, plast, laminat og andre materialer med en glat overflade.
Ved at anvende sugekopper, når du transporterer og håndterer dine fliser, så får du et godt greb og en sikker transport af emnet. Ved smøring af en flise, så undgår man også at få fliseklæb på fingrene. Skal man have taget en flise op af fliselimen, så gøres det også lettere, hvis man kan trække i flisen med en sugekop. 

OBS: Kontroller altid, at sugekoppen har godt fat på emnet inden du løfter. Vi anbefaler, at du evt. fugter flisen en smule de steder, hvor sugekoppen skal fastgøres. 

På lager
Kun 1 tilbage
Varenummer
130212
Levering inden for 1-3 hverdage

Montolit vakuum-sugekop (Ø 200 mm) 

Fordele:

  • Diameter: 200 mm
  • Sugeflade: 314 cm2
  • Kan anvendes på både glatte og ru overflader
  • Med grå gummi-sål, som ikke afsætter mærker på flisen
  • Med indbygget mekanisk vakuum-pumpe, manometer og udløser-ventil
  • Leveres i smart opbevaringstaske med lynlås og beskyttelseshætte til gummi-sålen 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 130212
EAN 8023743021332
To Top