Mini Sugekop - 15 kg

105,00 kr 84,00 kr

Beskrivelse:

Denne sugekop er perfekt egnet til at flytte, montere og justere mindre fliser med. Selve sugekoppen er fremstillet af gummi og vakuum-funktionen aktiveres let og hurtigt ved at klemme sugekoppen en smule sammen for derefter at placere den på flisen. Den lette fastgørelse på flisen gør derfor denne sugekop let at montere uden at skulle lægge pres på flisen, hvilket kan være en fordel, hvis man eksempelvis skal justere 15 x 15 cm fliser. En meget praktisk og effektiv lille sugekop, der kan holde meget mere end man skulle tro. Du kan endda let løfte 60 x 60 cm fliser med den.

Køb denne smarte sugekop til yderst konkurrencedygtige priser her på siden. Vælg det ønskede antal her. 

På lager
Varenummer
130230
Levering inden for 1-3 hverdage

Let at montere uden at lægge pres på flisen

Fordele:

  • Velegnet til at flytte, montere og justere mindre fliser med
  • - Fremstillet af gummi
  • - Vakuum-funktionen aktiveres ved at klemme sugekoppen sammen og placere på flisen 
  • Den lette fastgørelse på flisen gør sugekoppen nem at montere uden at lægge pres på flisen, hvilket kan være en fordel, hvis man eksempelvis skal justere 15 x 15 cm fliser.   
  • - Meget praktisk og effektiv lille sugekop der kan løfte meget mere end man skulle tro
  • - Kan endda løfte 60 x 60 cm fliser
  • - Kan løfte op til 15 kg

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 130230
EAN 5714297009831
To Top