Battile Pro Vakuum-sugekop m. vibrator

Beskrivelse:

Vakuum-sugekop til fliser. Den har indbygget vibrator, så du kan fjerne luft under flisen, når du vibrer den. Det giver en bedre vedhæftning mellem flisen og fliselimen. Flisevibratoren er især veleget til store fliser.

Det er vigtigt at fjerne luften under fliser, da det kan skabe problemer. Et hulrum med luft under en flise kan samle vand og give skader, og hulrummet kan føre til, at flisen knækker. Med vibrationerne får du fjernet luften og undgår problemerne. Det giver dig et optimalt resultat.

Battile Pro vakuum-sugekoppen anvendes primært på fliser fra 60 x 60 cm og opefter. Den kan anvendes til opgaver både indendørs og udendørs. Vibratoren er velegnet til både porcelænsfliser, keramiske fliser, natursten og glas. Hvis du påfører fliselimen i sammeretning (langs det korte led) på både underlag og flise, dannes der parallelle kanaler, der hjælper luften med at komme ud, når vibratoren anvendes.

Battile Pro er kompakt og let med sine kun 1,35 kg, og den har en indebygget sugekop. Dermed kan man løfte og placere flisen nemt og præcist, inden den vibreres tæt. Dobbelt håndtaget er skridsikret og har et godt greb. Der sættes ikke mærker på flisen, da gummiet på selve sugekoppen er silikonefrit. Der kan løftes op til 25 kg med sugekoppen. Flisevibratoren bliver drevet af et 16V li-ion batteri, som der medfølger to af. Dermed slipper man for ledning og har fuld fleksibilitet i arbejdet. Vibrationens intensivitet kan indstilles i tre niveauer.


Ekskl. moms kr. 
1,999.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,498.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
130245

Relaterede produkter