Battile Pro Vakuum-sugekop m. vibrator

2.498,75 kr 1.999,00 kr

Beskrivelse:

Vakuum-sugekop til fliser. Den har indbygget vibrator, så du kan fjerne luft under flisen, når du vibrer den. Det giver en bedre vedhæftning mellem flisen og fliselimen. Flisevibratoren er især veleget til store fliser.

Det er vigtigt at fjerne luften under fliser, da det kan skabe problemer. Et hulrum med luft under en flise kan samle vand og give skader, og hulrummet kan føre til, at flisen knækker. Med vibrationerne får du fjernet luften og undgår problemerne. Det giver dig et optimalt resultat.

Battile Pro vakuum-sugekoppen anvendes primært på fliser fra 60 x 60 cm og opefter. Den kan anvendes til opgaver både indendørs og udendørs. Vibratoren er velegnet til både porcelænsfliser, keramiske fliser, natursten og glas. Hvis du påfører fliselimen i sammeretning (langs det korte led) på både underlag og flise, dannes der parallelle kanaler, der hjælper luften med at komme ud, når vibratoren anvendes.

Battile Pro er kompakt og let med sine kun 1,35 kg, og den har en indebygget sugekop. Dermed kan man løfte og placere flisen nemt og præcist, inden den vibreres tæt. Dobbelt håndtaget er skridsikret og har et godt greb. Der sættes ikke mærker på flisen, da gummiet på selve sugekoppen er silikonefrit. Der kan løftes op til 25 kg med sugekoppen. Flisevibratoren bliver drevet af et 16V li-ion batteri. Dermed slipper man for ledning og har fuld fleksibilitet i arbejdet. Vibrationens intensivitet kan indstilles i tre niveauer.

På lager
Varenummer
130245
Levering inden for 1-3 hverdage

Vakuum-sugekop med indbygget vibrator

Fordele:

  • Velegnet til store fliser (fra 60 x 60 cm og opefter)
  • Indbygget sugekop-funktion
  • Kan løfte op til 25 kg med sugekoppen
  • Indbygget vibrator til fjernelse af luft under fliser
  • Justerbar vibrationsfrekvens (3 niveauer)
  • Kan bruges både indendørs og udendørs
  • Velegnet til både porcelænsfliser, keramiske fliser, natursten og glas
  • Batteridrevet
  • Leveres med batteri, lader og opbevaringskuffert

Tekniske specifikationer

Vibrationsfrekvens: 5.000 - 12.000 omdr./min

Batteri: Li-ion 16V - 2 amp.

Opladningstid: 2,5 timer

Vægt: 1,35 kg

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 130245
EAN 8023743024357
To Top