Startsæt 50 - Væg & Gulv

Prøvesæt. Rækker til 16 m2 ved 60x60 cm fliser. 50 stk. kant, 50 stk. kryds, 50 stk. spindlere og 1 stk. Bits-Top.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
299.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
373.75
pr. enhed
På lagerVarenummer:
100312
EAN:
5714297004164

trustpilot

Beskrivelse

ATR Nivelleringssystem kombinerer flisekryds og nivellering i ét system, og derved bliver der væsentlig færre håndteringer sammenlignet med separate løsninger for henholdsvis afstands- og niveauregulering. Alene på nivelleringsløsningen sparer du minimum 30 % af enhederne og 60 % færre enheder, når du medregner flisekryds.

Mens andre nivelleringssystemer gør brug af clips og kiler, så bruger ATR systemet genbrugelig skruebare spindler, som giver en større kontrol og fleksibilitet. Du kan nemt fintune, og hvis det er nødvendigt også fjerne noget af presset og derved opnå et flot og professionelt resultat.

Systemet kræver ingen værktøj og kan nemt monteres ved brug af hænderne. Ved større arealer kan en bitstop med fordel anvendes ved demontering af spindlerne, når fliselimen er tør. Spindlerne kan genbruges i det næste fliseprojekt.

Afstandsstykkerne fås til henholdsvis 2 og 3 mm fliseafstand og i 3 udformninger

X = til fliser, der lægges i lige mønstre (f.eks. alm. gittermønster)

T = til fliser, der lægges i ulige mønstre (f.eks. forbandt)

I = til fliser, der støder mod hinanden (f.eks. langs væg)

ATR Nivelleringssystem sikrer dig en 100 % plan overflade, uanset om der er tale om væg eller gulv. De indbyggede fugeafstandsstykker sikrer en ensartet afstand gennem hele monteringsforløbet. Intet værktøj nødvendigt til montering

Er du i tvivl om, hvor mange afstandsstykker og spindlere, du skal bruge til nivellering, har vi lavet en smart beregner til materialeforbrug. Her kan du se, hvor meget du skal bruge af ATR Nivellering til dine fliser.

Indhold:

50 stk. X- eller T-afstandsstykker

50 stk. I-afstandsstykker

50 stk. genbrugelige spindler

1 stk. Bits-Top

Vælg mellem 2 eller 3 mm afstand

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter