Decorulle - Granit

261,25 kr 209,00 kr

Beskrivelse:

Med denne strukturrulle er du i stand til at strukturere dekorativt gips hurtigt og effektivt med den ønskede aflastning. Brugt som teksturrulle skaber rullen også flotte og harmoniske farveeffekter.

Køb denne smarte decorulle til en yderst konkurrencedygtig pris her.  

 
På lager
Varenummer
322272
Levering inden for 1-3 hverdage

Til strukturering af dekorativt gips

Fordele:

  • Strukturrulle til hurtig og effektiv strukturering af dekorativt gips
  • Brugt som teksturrulle skaber denne rulle også flotte og harmoniske farveeffekter
  • Materiale: Silikon
  • Bredde: 200 mm
  • Vægt: 374 g 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 322272
EAN 5714297009398

Dekorering:

Dekorer dine vægge i enhver valgri farve. Dyp decorullen i malingsbeholderen og fordel derefter materialet på overfladen ved hjælp af rullen. Du kan enten anvende strukturrullen ved at optage og påføre maling (aktiv proces) eller først male væggen med en malerrulle og derefter aftrække farven vha. rullen (passiv proces).

Strukturering:

Påfør først den ønskede gips med en murske. Derefter strukturerer du det påførte gips med rullen. Fjern overskydende materiale fra aflastningsrullen fra tid til anden, for eksempel med en malerspartel.

Tips:

Begynd først på en prøveoverflade (f.eks. et stykke tapet eller pap) for at få en fornemmelse for rullen. Arbejd kun på bærende, ikke-absorberende overflader. 


To Top