Sandwich fugefræserklinge (Big Mac)

248,75 kr 199,00 kr

Beskrivelse:

Vores sandwich fugefræserklinger (Big Mac) er det ideelle værktøj til fræsning af hårde mørtelfuger inden omfugning. Særdeles stor fræseevne i hårde fuger og cementfuger. Anbefales til skæring af: hårde fuger, beton- og mørtelfuger. Sandwichskiverne skærer 3 spor på hver side i fugen, derefter falder det imellem klingerne selv ud. Ved at disse skiver skærer 3 spor i stedet for 2 spor, så slipper du også for risikoen at noget mørtel sidder fast mellem de 2 skiver.  

Køb denne praktiske og pålidelige sandwich fugefræserklinge Big Mac til en yderst konkurrencedygtig pris her.

 • Køb 5 for 211,25 kr 169,00 kr /Stk ekskl. moms og spar 15%
 • Køb 10 for 198,75 kr 159,00 kr /Stk ekskl. moms og spar 20%
 • Køb 25 for 186,25 kr 149,00 kr /Stk ekskl. moms og spar 25%
På lager
Varenummer
200836
Levering inden for 1-3 hverdage

Med særdeles stor fræseevne i hårde fuger og cementfuger 

Fordele:

 • Anvendes hovedsageligt til fræsning af mørtelfuger inden omfugning
 • Særdeles stor fræseevne i hårde fuger og cementfuger
 • Anbefales til skæring af: hårde fuger, beton- og mørtelfuger
 • Beregnet til vandrette fuger
 • Egnet til montering på vinkelslibere 
 • Med rensesegmenter af hårdmetal som modvirker nedslidning og giver klingerne lang levetid
 • Diameter: Ø 125 mm
 • Slibematerialet har en tykkelse på 10 mm
 • Leveringsomfang: 3 stk. diamantskiver der monteres på afstandsstykke 

OBS: Sandwich Big-Mac fugefræserklingerne er bedst egnet til hårde fuger. Selvom det lyder underligt, men så bliver skiverne hurtigere slidt op i bløde fuger da det ikke er det de er blevet produceret til. Hvis det er bløde og porøse fuger du har med at gøre, så bør du altid benytte fugefræserstifter istedet. Til de hårde fuger er disse sandwich fugefræserklinger dog helt perfekte. 

INFO: Sandwichskiverne holder ikke helt så lang tid som de mere massive skiver, men til gengæld er de også meget billigere. De massive skiver er desuden tungere, hvilket også sørger for større vibrationer i vinkelsliberen. Sandwichskiverne skærer 3 spor på hver side i fugen, derefter falder det imellem klingerne selv ud. Ved at disse skiver skærer 3 spor i stedet for 2 spor, så slipper du også for risikoen at noget mørtel sidder fast mellem de 2 skiver.

Til studsfugerne har vi en særlig fugefræserskive med en diameter på kun 95 mm, hvilket gør at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten der ligger over og under fugen. Inden du køber en fugefræser, så er det værd at inspicere hvilken tilstand fugerne mellem murstene eller fliserne er i. Hvis de er bløde og lige til at kradse ud, så er det nok med et almindeligt fugejern, men er de meget hårde og eventuelt af cement, så vil det være en fordel at købe en fugefræser med diamantklinge istedet.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 200836
EAN 5714297017737

Sikkerhed:

Uanset hvilken type skive du benytter dig på din vinkelsliber, så husk altid at bruge en stærk fugefræsersål. Først og fremmest anbefales det for at beskytte dig selv, for hvis uheldet skulle være ude og du kører ind i noget hårdt materiale, så kan du risikere at et segment ryger af pga. de mange omdrejninger på vinkelsliberen. Derfor bør du vælge en rustfri fugefrærsesål der kan holde segmentet tilbage, så du ikke risikerer at komme til skade. Det anbefales altid at bruge en fugefræsersål selv til de mindre opgaver da denne sikrer, at man ikke bliver udsat for det støv, som uundgåeligt altid opstår under fugefræsningen. Det forudsætter naturligvis, at man har tilkoblet en egnet støvsuger som f.eks SV50e. 

To Top