Støvmaske FFP2-V

OS engangsmaske med ventil. Letter vejrtrækningen betydeligt. Komfortabel model med justerbar aluminiumsnæsebøjle og blødt skumindlæg over næseroden. Til beskyttelse mod sundhedsskadelige og giftige partikler.

Engangsmaskerne er certificeret i henhold til det europæiske PPE regulativ EU 2016/425 om sikkerhedskrav til personlige værnemidler og er klassificeret iht. en af tre kategorier: FFP1, FFP2 eller FFP3. Før gennemlæsning af den følgende dokumentation, tjekkes hvilken kategori masken tilhører - dette fremgår af forpakningen og masken. Hvis masken er mærket med D, har den bestået dolomit testen og kan anvendes i særligt støvede miljøer. Det er brugerens ansvar at sikre sig, at den anvendte maske yder den nødvendige beskyttelse imod den type og koncentration af forurening(er) i det miljø, hvor masken tænkes anvendt. 

Denne støvmaske sælges som en pakke á 12 masker. Køb 4, 12 eller 20 pakker og spar gode penge.

Læs mere

Ex. moms kr. 
104.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
130.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
406300
EAN:
5701273420704

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.