Knæskåner JSP Gele

Mangler du en pålidelig og tætsiddende knæskåner, der samtidigt er behagelig at have på selv ved langtidsbrug, så bør du se nærmere på denne model. Fremstillet af særdeles slidstærk sort polyester på indersiden og blødt plast med gel indsats på ydersiden, er du sikret en god og pålidelig pasform takket være dens neoprenrem og velcrolukning. Med en lav vægt på kun 300 g er denne knæskåner perfekt egnet til hverdagsbrug og på arbejde uanset vejret og temperaturene.

Køb denne pålidelige og slidstærke knæskåner med mængderabat her på siden og nyd godt af markedets nok skarpeste priser.

Læs mere

Ex. moms kr. 
328.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
410.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
400230
EAN:
5038428037792

trustpilot

Beskrivelse

JSP Gele er en pålidelig og tætsiddende knæskåner, der er yderst behagelig at have på selv ved en lang arbejdsdag. Knæskånerne er fremstillet af særdeles slidstærkt sort polyester på indersiden og blødt plast med gel-indsats på ydersiden. De får en god og pålidelig pasform takket være den smarte neoprenrem med velcrolukning. Knæskånerne vejer kun 300 gram og er derfor lette at have på. De er egnet til både hverdagsbrug og på arbejde.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.