Indlæg (2 stk.) til Fento 200 PRO

Let at udskifte

Øger komforten

Beskytter dine knæ

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
250.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
312.50
pr. enhed
På lager


Varenummer:
400258-2001
EAN:
8717496910172

trustpilot

Beskrivelse

Erstatningsindlæggene til FENTO 200 PRO består af både beskyttelsespude ved knæ og ergonomisk kile ved skinneben. De er lette at udskifte på dine knæskånere. Erstatningsindlæggene giver dig samme gode komfort, som da knæskånerne var nye, og du slipper for at udskifte produktet.

Erstatningsindlæggende passer til Fento 200 Pro knæskåner, som er den ideelle all-round knæskåner til dig, der arbejder meget på knæene. Knæskånerne vejer kun 250 gram, og de giver derfor max komfort. Fento 200 Pro er ekstra robuste i deres konstruktion og har udskiftelige åndbare indlæg. De har en 100 % vandtæt yderside. Pasformen og elastikkerne sikrer dig, at dine bevægelser ikke hindres. Udformningen og det kileformede indlæg sikrer, at kroppen indtager en mere korrekt og bekvem kropsholdning. Du aflaster dermed både ryg og lænd og kan således forebygge ryg- såvel som knæproblemer.

Læs mere

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter