0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Høreværn

Leder du efter den rette slags høreværn, så du kan undgå høreskader? Her på siden kan du finde alle former for høreværn og ørepropper, så du undgår at få høreskader eller andre varige mén. Hvilke høreværn eller ørepropper der egner sig bedst til netop dit behov afhænger meget af hvad du skal bruge dem til.
Har du blot brug for at fjerne den værste støj under arbejdet kan ørepropper sagtens bruges, men har du brug for at tale med andre imens, så kunne du evt. overveje et sæt elektroniske høreværn istedet, som både er støjreducerende, men samtidigt giver dig mulighed for at føre en samtale, uden at skulle tage ørepropperne eller høreværnene af og på konstant. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af høreværn eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af høreværn og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)