AIRTOX MR2 ESD sikkerhedssko

Beskrivelse:

Vores Airtox MR2 ESD letvægts sikkerhedssko udmærker sig ved at være yderst åndbare og all-round anvendelige til mange slags arbejdsopgaver. Hvis du derfor er på udkig efter et passende sæt sikkerhedssko der ikke hindrer dig i dine bevægelser under arbejdet, så bør du kigge nærmere på denne model. 
MR2 har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®, det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet. WHITELAYER® sømværnet i MR2 vejer kun 32 gram og er således 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet også ekstremt fleksibelt, åndbart og fugt-absorberende. Fremstillet af det amerikanske fibermateriale Dynema, som oprindeligt blev brugt til skudsikker beklædning til det amerikanske militær og udstyret med et skaft, der er blevet fremstillet af Powerbreeze® tekstil, et patenteret tekstil materiale som byder på overlegen åndbarhed og øget luftcirkulation indeni skoen. Alt i alt ser du her et par sikkerhedssko af yderst høj kvalitet.

Snuden er blevet udstyret med en ekstra forstærkning, for at forlænge skoens levetid. For at give denne model det eftertragtede "sneaker look" og komfort, er skoen desuden udstyret den med en EVA skum sål med stødabsorbering fra hæl til tå og for at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C). Derudover er skoen afsluttet med et ultratyndt NRT gummislidlag.

Disse sikkerhedssko er særdeles skridfaste og er varmebestandige helt op til 300°. Robust og stærk,  men samtidig ekstrem let at have om fødderne, hvilket gør denne model særdeles velegnet indenfor byggeri og anlægs branchen.  

Køb disse komfortable og fleksible letvægts sikkerhedssko med ESD af høj kvalitet til yderst fordelagtige priser her på siden. Vælg din ønskede størrelse og antal og vi leverer dine sikkerhedssko lige til døren i løbet af de næste 1-3 hverdage.


Ekskl. moms kr. 
1,191.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,489.00
pr. enhed
På lager



Varenummer:
408440

Relaterede produkter